U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Update Ondernemersroute
Bericht geplaatst op: 12-3-2018

Vanochtend waren allerlei bedrijven in het kader van De Ondernemersroute op onze school aanwezig. Op 4 november 2018 vindt de theatervoorstelling Celebrate life: Flowers, living & flower experience plaats in TheaterHotel De Oranjerie. Er komt behoorlijk wat bij kijken om een publiek tijdens een voorstelling aan hun stoelen gekluisterd te houden.

Onze leerlingen zijn gevraagd om mee te werken aan de voorbereidingen van deze voorstelling. Hierbij kan men denken aan decorontwerp, inkoop van materialen, distributie, logistiek. Maar ook aan grimeren, kaartverkoop, promotie en websitebeheer. Allemaal taken die door onze leerlingen opgepakt gaan worden.

Daarbij gaan ze samenwerken met mensen uit het echte bedrijfsleven zoals ElkeS Fotografische Vormgeving en Lead2Meet. Voor onze leerlingen die deelnemen aan De Ondernemerstroute van het vmbo een prachtige opdracht!

Leren van én met mensen uit de praktijk aan de hand van realistiche opdrachten maakt het leren een stuk interessanter en spannender. Wij wensen iedereen heel veel succes.


Bookmark and Share

Terug