U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Reanimatie-estafette
Bericht geplaatst op: 27-8-2018

In Nederland worden elke week 300 mensen getroffen door een hartstilstand! Het blijkt dat hulpdiensten vaak niet op tijd (binnen 6 minuten) aanwezig kunnen zijn. Op tijd reanimeren en defibrilleren is echter van cruciaal belang. Reanimatieonderwijs op scholen blijkt zeer succesvol te zijn. 

Op 28 september vindt de reanimatie-estafette plaats in het gebouw van Citaverde in Roermond. Iedereen kan actief leren reanimeren tijdens de reanimatie-estafette.Deelname aan de reanimatie-estafette is niet alleen voor professionele hulpverleners (brandweer, politie of ambulancepersoneel). Maar u als burger, individueel, in groeps- of verenigingsverband of als bedrijf kan aan deze reanimatie-estafette deelnemen. Van 09.00 tot 17.00 uur wisselen de deelnemers zich elk uur af. Wilt u een uurtje reanimeren? 


Aanmelden kan via info@reanimatie-estafette.nl onder vermelding van naam en tijd. U bent altijd van harte welkom. Uw deelname of aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld! Heeft u nog nooit reanimeren geleerd! Kom dan een uurtje eerder en u wordt door professionele medewerkers nader geïnstrueerd.

Bookmark and Share

Terug