U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Isis Levels en Boglarka Kerekgyarto
Bericht geplaatst op: 4-9-2018

Zondag 2 september vond in het Olympisch Stadion in Amsterdam het Nederlands Kampioenschap voor D junioren plaats.

Isis Levels uit Beesel greep op verspringen net naast het podium. Ze werd met 4,58 meter knap vierde. Ook op de 1000 meter wist Isis zich te meten met de nationale top. Ze behaalde hier een vijfde plaats. Een geweldige prestatie!

In totaal deden er 15 D junioren van Scopias mee aan dit nationale kampioenschap. Wat een bijzondere plek om je sport te mogen beoefenen! Zo’n groot stadion maakt veel indruk. Er waren maar liefst 655 atleten aanwezig op 11 verschillende onderdelen.

Zondag 9 september wonnen Isis Levels en Boglarka Kerekgyarto (ook leerling op BC Broekhin) samen maar liefst vijf provinciale titels!


Isis werd Limburgs kampioen op het onderdeel verspringen en 1000 meter hardlopen. Boglarka wist de titels binnen te halen op de 60 meter sprint en kogelstoten. Daarnaast stonden ze beiden op het podium van de 60 meter horden waar Boglarka goud won en Isis brons.

Van de 8 individuele atletieknummers wonnen deze sportieve talenten van BC Broekhin er gezamenlijk vijf, een uitzonderlijk knappe prestatie!

Proficiat dames!

 

Bookmark and Share

Terug