Start Schooljaar 2017-2018


Beste leerling,

Wij hopen dat je genoten hebt van de vakantie!

We starten het nieuwe schooljaar met een introductieweek voor iedereen! We willen jullie snel goed leren kennen en daar gebruiken we de eerste dagen voor.

Hieronder kun je lezen wanneer en hoe laat je na de zomervakantie op school verwacht wordt. Op dinsdag 29 augustus start iedereen, behalve vrijeschool 8 en 9. Deze klassen starten op woensdag 30 augustus. Via de bijgeplaatste links kun je bekijken wat het programma van de eerste week is.

Onze nieuwe eerstejaars weten al in welke klas ze zijn geplaatst. De instromers in andere leerjaren zijn door de ontvangende teamleider of leerlingencoördinator hieromtrent geïnformeerd. Alle andere leerlingen kunnen in de loop van de zomervakantie (door in te loggen in Magister) zien in welke klas ze zijn geplaatst.


Start introductieprogramma

DINSDAG 29 AUGUSTUS

10.30 - 13.00 UUR:

11.00 - 15.00 UUR:

13.00 - 15.30 UUR:

WOENSDAG 30 AUGUSTUS

08.30 - 12.00 UUR:

MAANDAG 4 SEPTEMBER

Start van de lessen.


De leerlingen van 4 havo, 5 havo, 4 vwo en 5 vwo (dit zijn de klassen waar het mentoraat niet klassikaal is, maar waarin de leerlingen in mentorgroepjes verdeeld worden) krijgen na de zomervakantie bericht over wie hun mentor zal zijn. Houd Magister en de website daarom goed in de gaten!

Wij zien uit naar een goede start en een mooi schooljaar!

Namens de schoolleiding,
J. Gijzen, directeur.


Afhalen boeken

Vanaf maandag 28 augustus kunnen de boeken voor het nieuwe schooljaar worden afgehaald. Dit gebeurt volgens een vooraf opgesteld schema.
Klik op de link om te zien wanneer jij je boeken moet komen afhalen.

AFHALEN BOEKEN© BC Broekhin Roermond | Contactgegevens |