Informatieavonden: beleef Broekhin!

Informatieavonden: beleef Broekhin!

Beste ouders en leerlingen van groep 8,

We mogen terugblikken op drie zeer geslaagde Beleef Broekhin avonden. Daartoe is een speciale website ontwikkeld met talloze sfeervolle en informatieve filmpjes over onze school. Op veler verzoek is deze website weer openbaar te bezoeken. De live ‘doe mee’ lessen en meets met de expertpanels zijn eruit gehaald, maar bekijk gerust (nogmaals) onze plattegrond en de filmpjes via www.beleefbroekhin.nl.

Beleef Broekhin Quiz en Questions!

We kunnen ons voorstellen dat het in deze tijd extra moeilijk is om een keuze te maken voor de best passende middelbare school. Vandaar dat we jullie uitnodigen om donderdag 4 maart a.s. deel te nemen aan ‘Beleef Broekhin Quiz en Questions’!

Questions

Tussen 18.00 en 19.30 uur bieden we de gelegenheid alle mogelijke vragen te stellen aan medewerkers en leerlingen uit onze kansklassen en de vrijeschool. Ook is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen over internationalisering, tto, ons vmbo-t-PLUS, het gymnasium, ons zorgteam etc. etc.. De links naar deze ‘Algemene vragen Meets’, staan die avond op de begane grond in de plattegrond. Heb je liever een persoonlijk gesprek? Vraag deze dan aan via het contactformulier op de webpagina. Dit kan nu al.

Quiz

Is vervolgens duidelijk wat Broekhin jou te bieden heeft en heb je onze plattegrond met filmpjes goed bekeken? En wil je kans maken op mooie prijzen, zoals een Google Home Mini of een echte Eastpak rugzak? Zo ja, doe dan mee met de Beleef Broekhin Quiz! Deze start om 19.30 uur op de tweede etage in de plattegrond.

Misschien tot ziens op 4 maart en nu alvast in ieder geval heel veel succes gewenst bij het maken van de keuze!

Ook kun je alvast dit filmpje bekijken, waarin we uitleggen wat je van ons mag verwachten.


Ben jij een groep 7 leerling en wil je ook alvast kennismaken met BC Broekhin?
Vanaf 1 april 2021 kun jij je hiervoor inschrijven op onze website. Het programma zal nog worden afgestemd.

Je bent van harte uitgenodigd om Broekhin te beleven!

star man