Mediatheek

Mediatheek

De mediatheek (226) is een multifunctionele ruimte voorzien van een bibliotheek, studieplekken met pc’s en kopieer-/printapparatuur. De Catalogus van BC Broekhin Roermond is online toegankelijk voor zowel leerlingen als personeel. Je kunt zoeken op titel, auteur, trefwoord en vrije tekst,  maar ook uitgebreid zoeken is mogelijk. Daarbij kun je zien of een bepaald item aanwezig is of uitgeleend.

Mijn Auraspace en de Aura Library App

Ook kun je je eigen mediatheekgegevens bekijken (welke materialen heb ik thuis? Wanneer moet ik mijn boeken inleveren? Welke materialen heb ik in het verleden geleend?). Tevens kun je media online verlengen. Je kan het allemaal zien vanaf elke computer en mobiel device door eenmalig een account aan te maken op Mijn Auraspace. Klik daartoe op inloggen, meld je voor het eerst aan door al je gegevens in te vullen zoals deze vermeld staan op je BC Broekhin-schoolpas. Alleen als de gegevens overeenkomen, wordt je aanmelding geaccepteerd. Je logt uiteindelijk in met je leerlingnummer en een door jou gekozen wachtwoord. Via  Mijn Auraspace kun je materialen verlengen en reserveren.

Voor meer informatie over de installatie en het gebruik van de Aura Library App en Aura Online Catalogus, klik op: https://broekhin.auralibrary.nl/auraicx.aspx

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 8:30 - 17:00 uur, Contact: mediatheek@broekhin.nl

star man