Nieuws

UITSTEL BROEKHINNER KWIS

Geplaatst op 20-01-2021

Zoals jullie wellicht allemaal hebben gehoord tijdens de persconferentie van zojuist, gaan wij een avondklok tegemoet. 

Na hier al enkele dagen in een 'wat als' scenario over gesproken te hebben, zijn we tot de conclusie gekomen dat we niet anders kunnen dan de Broekhinner Kwis aanstaande zaterdag geen doorgang te laten vinden. 

In een tijd waar een avondklok aan de orde is, je nog maar één persoon mag ontvangen en we nog meer moeten oppassen met elkaar bezoeken vanwege het virus, vinden wij het niet gepast om een Kwis te spelen waarbij het juíst de bedoeling is dat je over straat gaat en hier en daar met anderen bijkletst. 

De zeer uitgeklede versie die we dan zouden moeten laten spelen, past niet in de geest van het idee dat wij hadden met de Broekhinner Kwis, een avond waar competitie en gezelligheid, het ophalen van herinneringen centraal zouden moeten staan. Dat vinden we natuurlijk heel erg jammer! 

Daarom hebben we besloten om de Kwis te verplaatsen, en wel naar zaterdag 26 juni. We hebben op het moment ruim 80 teams, maar er is nog plek. Wil je alsnog meespelen op 26 juni, stuur dan een mailtje naar 50jaar@broekhin.nl.

star man