Nieuws

Winnaar LAUreaat 2023

Geplaatst op 14-07-2023

Tijdens de diploma uitreiking heeft Anthony Wang (in het midden op de foto) uit handen van Max Laumen (rechts op de foto) de oorkonde en speciaal ontworpen beeldje in ontvangst mogen nemen. Leerlingen en docenten mochten hun stem uitbrengen op leerlingen die zich onderscheiden hebben, door hun enorme inzet, bijzonder talent of bijzondere omstandigheden én tóch hun vwo-diploma wisten te behalen. Uit de genomineerde mocht Max Laumen, de winnaar van vorig jaar, een keuze maken. Welke leerling verdiende het om zijn opvolger te worden?

Max koos voor Anthony omdat hij zijn vwo diploma heeft gehaald met uitmuntende cijfers voor de bèta-vakken. En dan te bedenken dat Anthony pas een aantal jaren in Nederland woont en keihard heeft gewerkt om de Nederlandse taal te beheersen. Anthony is geslaagd met twee tienen voor wiskunde B en D . Daarnaast heeft hij een profielwerkstuk afgeleverd dat met een 10 is beoordeeld.

Een waardige toevoeging op een lijst met illustere voorgangers die deze onderscheiding hebben ontvangen. Alle lof voor Anthony Wang.

Proficiat!

star man