Informatie over het nieuwe schooljaar
Programma's per afdeling

Informatie over het nieuwe schooljaar

Op deze pagina publiceren wij alle informatie over het nieuwe schooljaar 2021-2022.

Het is vakantie en ook wij zien uit naar het moment dat we de teugels even kunnen laten vieren. Toch moeten we er rekening mee houden dat het aantal coronabesmettingen de komende tijd nog punt van zorg zal blijven. Wij willen er alles aan doen om de school - ook na de zomervakantie - op een veilige manier open te houden. Zelftesten is daarbij een belangrijk instrument. 

Daarom ontvingen onze leerlingen vier zelftesten op het moment dat ze hun boeken hebben ingeleverd. We willen u vragen er op toe te zien dat uw zoon/dochter in ieder geval een zelftest afneemt aan het einde van de vakantie. 

Doe dit daags voor de eerste activiteit van het nieuwe schooljaar. Mocht de uitslag positief zijn, dan geldt nog steeds de regel dat de leerling thuis moet blijven. 

Ook bij het ophalen van het nieuwe boekenpakket ontvangen alle leerlingen twee zelftesten. Hierdoor kunnen we het schooljaar veilig beginnen en kunnen leerlingen zorgeloos genieten van een startweek met vele leuke activiteiten, waaronder het bezoek aan Attractiepark Toverland op vrijdag 10 september. 

Zie voor de uitgebreide informatie het tabblad 'Programma's per afdeling'. 


Programma's per afdeling

Programma kansklassen.

Programma 2de klassen.

Programma 3de klassen.

Programma bovenbouw vmbo-t.

Programma bovenbouw havo.

Programma bovenbouw vwo.

Programma vrijeschool.

star man