TOP-uren

TOP-uren

Al bijna een jaar ligt het normale leven stil.
Omdat wij vinden dat het tijd is voor iets anders en ook omdat BC Broekhin Roermond dit jaar het 50-jarig jubileum viert, organiseren een aantal docenten en ECI-medewerkers enkele uitdagende workshops voor de leerlingen van onze eerste twee leerjaren.

Heb je ooit al eens technisch bezig willen zijn met Lego, gewoon voor de fun de beginselen van een totaal andere taal willen leren, je kwijtraken in een goed boek en dit dan bespreken, je gedachten op orde willen brengen, sportief helemaal tot het gaatje gaan, een fantastische muurschildering willen spuiten, de perfecte foto leren maken of een TV-programma willen maken, dan is dit je kans!!! 10 Weken lang kun je je hart ophalen! Kies een mooie workshop uit waar jij zin in hebt. Ervaar het PLEZIER van de afleiding. Even geen schoolse zaken, even geen huiswerk, even geen klusjes thuis 😛.

Misschien ontdek je wel een verborgen TALENT. Je bent een ware Grafitti-master, of weet als geen ander een verhaal te analyseren en uit te leggen, spreekt makkelijk spaans of chinees, wie weet? Misschien ben je een kei in fietsen en hardlopen of blijk je een fantastische handballer te zijn, wie weet? Misschien heb je echt kijk op de wereld en maak je de mooiste foto’s in een oogwenk, wie weet? Hoe dan ook, een waardevolle bijdrage aan je ONTWIKKELING! Deze uren heten dan ook TOP-uen!

Klik HIER voor een overzicht van de workshops.

Binnenkort ontvangen jullie een inschrijfformulier voor deze workshops. Dus ons advies is…… aarzel niet te lang, denk niet te lang na, zoek een leuke workshop uit en schrijf je in!!

Hebben jullie naar aanleiding van deze informatie nog vragen, laat het dan even weten via de mail (b.sonnemans@broekhin.nl).

star man