Beste ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 8,

Komende donderdag en vrijdag (2 en 3 februari) opent BC Broekhin de deuren! Dan organiseren we op beide dagen voor jullie een VIP-ochtend, van 09.00u tot 11.00u. We komen hiermee tegemoet aan jullie wens om toch nog eens extra en in alle rust onze school te bezoeken, rond te lopen en aanvullende vragen te kunnen stellen.

We merken momenteel dat nog niet alle ouders/verzorgers van deze mogelijkheid op de hoogte zijn, vandaar dat we dit bericht met jullie delen. Aanmelden kan nog bij dhr. Andrew Leenen, via a.leenen@mdw.broekhin.nl

We kunnen ons voorstellen dat dit bericht jullie wellicht overvalt; de VIP-ochtenden zijn immers al over enkele dagen. Bent u deze week verhinderd en wilt u toch graag nog een bezoek brengen aan onze school? Stuur dan even een berichtje naar dhr. Andrew Leenen. We proberen dan nog een extra VIP-ochtend te organiseren in de week voor de carnavalsvakantie. 

Wat kunnen jullie verwachten tijdens de VIP-ochtend?

Jullie zien dan de school in bedrijf, de deuren van onze lokalen staan dan letterlijk open en jullie krijgen een rondleiding. Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers is er uitgebreid gelegenheid om te luisteren naar onze leerlingen en vragen te stellen aan medewerkers.

Los van deze ochtenden is er nog volop mogelijkheid voor groepachters en hun ouders/verzorgers om onze school te bezoeken. Neem voor een afspraak-op-maat contact op met Andrew Leenen (regulier, zie mailadres hierboven) of Erwin Nevels (vrijeschool, e.nevels@mdw.broekhin.nl). 

En voor meer informatie over onze school verwijzen we naar www.beleefbroekhin.nl; daar vinden jullie een plattegrond met allerlei filmpjes en de brochure met veel fotomateriaal en achtergrondinformatie. 

Zien we jullie op 2 of 3 februari, of misschien op een later moment? Van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Andrew Leenen

Leerlingencoördinator kansklassen BC Broekhin

star man